Vitalitet, Smärta, Hälsa, Styrka, Vitalitet
är mitt skäl

Vill du bli av med smärta och värk eller öka kroppens prestation och återhämtningsförmåga? I så fall kan FX 635 vara lösningen för dig. 

FX 635 laser är en automatiserad, kliniskt bevisad och godkänd behandlingsform, helt utan smärta och biverkningar som på ett enkelt och smidigt sätt kan reducera smärta och inflammationer, förbättra och effektivisera återhämtning, läkningsprocesser och prestation.

Vill du veta mer?

På FX 635:s informationssida får du mer information oavsett om du är privatperson eller yrkesverksam inom smärta och prestation.

Spela videoklipp

En smärtfri och effektiv behandlingsmetod med FX 635

Idag är det många som går runt med värk och smärta i bland annat rygg, nacke, axlar och ben för att nämna några. Detta i sin tur kan leda till sämre välmående och hälsa vilket också resulterar i en sämre livskvalitet. Och där kommer FX 635 in i bilden och behandlar smärta.

Utöver att behandla smärta kan FX 635 också hjälpa dig som är elitidrottare eller bara tränar mycket och ofta, eftersom den kan förbättra din återhämtning och prestationsförmåga. Med hjälp av FX 635 kan du maximera din träning och få bättre resultat.

FX 635 är en kall laser, det vill säga en icke-termisk laser, som främjar en aktiv och naturlig process i kroppen. Det är den första automatiserade lasermaskinen i världen som är FDA-godkänd för att behandla smärta och inflammationer men också förbättra musklernas återhämtningsförmåga och prestation.

FX 635 är för dig som vill kunna slippa smärta och förbättra din livskvalitet.

Föregående
Nästa

Frågor?

Läs mer på EVRL:s informationssida

Gå vidare till informationssidaN!