Monday Morning Protocol

För dig som efter en helgkurs vill kunna implementera din kunskap i din egen verksamhet är kursen Monday Morning Protocol perfekt!

Läs mer om kursen här.

Arbetar du med människor?

Isåfall är du säkert lika imponerad av människokroppen som vi på Human Re:charge. Oavsett din yrkesbakgrund kan vi erbjuda dig både kunskap och ny teknik. Vill du bli en del av våra franchisetagare och driva din egen Arch Clinic? Eller vill du bli instruktör och lära andra om vår metod? Vill du implementera ny och modern teknik i din befintliga verksamhet?

Våra lasrar

Vi har lasrar som passar flera olika kliniker och ändamål. Det finns lasrar som behandlar fötter, ryggar och till och med djur. 

Se vilka lasrar som passar dig här.

Vad tycker våra kunder om oss?

Franchise

Vi vill ständigt utöka vår verksamhet och letar alltid efter rätt franchisetagare. Vill du bli återförsäljare eller utbildare som en del av oss?

Maskiner

Våra lasrar finns i modeller som passar både människor och djur. De finns även tillgängliga för hyra om man vill testa produkterna innan man köper dem.

Kunskap

Läs mer om forskningen bakom Archmethod®. Hur kan Archmethod vara en ersättning till traditionella mediciner och behandlingar?