Om oss

Franchise

Vi vill ständigt utöka vår verksamhet och letar alltid efter rätt franchisetagare. Vill du bli återförsäljare eller utbildare som en del av oss? 

Lär dig mer om vår metod Archmethod®. Human Re:charge ansvarar för utbildning och drift av den unika metoden baserad på laser och neurologi.

Lär dig mer om de kurserna vi erbjuder för din klinik och dig som privatperson. Utbildningarna fokuserar på prestation, smärtreduktion och hjärnan.

Vår filosofi:

From healthcare to selfcare

Human Re:charge är ett varumärke som drivs av Arch of Scandinavia AB.

Vi är din kanal för att komma i kontakt med den senaste forskningen och tekniken som hjälper dig i vardagen.

Vi är ett utbildningsbolag och är ansvariga för drift och utveckling av Archmethod®.

På vår hemsida hittar du flera av våra leverantörer, information om våra kurser och produkter samt det senaste om vår metod Archmethod®.

Vårt team

Archmethod® är en sammanlänkande metod mellan spatial medicin, tillämpad neurovetenskap och fotobiomodulation. En omfattande vetenskapsdriven metod.

Hur fungerar det?

Våra leverantörer

Erchonia

Erchonia ger oss den senaste tekniken för mitokondrihälsa, att ladda dina mitokondrier med energi varje dag, som en del av Archmethod®.

Erchonia är ett amerikanskt forskningsbolag och världsledande på fotonenergi samt frekvensspecifik icke-termisk biokemisk laser med många FDA-godkännanden och banbrytande klinisk forskning.

Z-Health

Z-Health Performance Solutions, LLC ger oss idag det senaste inom neurocentrisk forskning. Applicerad neurologi är också en vital del i Archmethod® och är ibland nyckeln till en smärtfri vardag.

Arch Academy

Arch Academy ger oss idag våra utbildningar. Kurserna är skapade för privatpersoner som vill lära sig mer om sin kropp, den nyfikne terapeuten som vill utöka sin utbildning samt till kliniken som vill växa.

Re:charge with us

Bli återförsäljare eller utbildare som en del av oss.

Vi vill ständigt utöka vår verksamhet och letar alltid efter rätt franchisetagare. Vill du bli återförsäljare eller utbildare som en del av oss? Fyll i formuläret här!

Vi arbetar med modern teknik och framtidens medicin. Vi vill att du ska ha framgång som franchisetagare och att samarbetet ska vara givande för båda parter. Därför letar vi efter dig som är engagerad och brinner för det du gör

Vårt franchisekoncept hjälper din affärsverksamhet att växa. Du får möjlighet att bli en i vårt team, som återförsäljare eller utbildare. I vårt team finner du terapeuter, klinikchefer, personliga tränare, neurologer, läkare och affärsutvecklare.

Vårt mål är att få dig bättre och öka din prestation i vardagen – oavsett om du är privatperson eller vill förmedla den här kunskapen till dina kunder.