Företagsomdömen

Jerome Rerucha

"Jag har använt Erchonias produkter på min klinik i 20 år och har ALDRIG ångrat det. Kvaliteten och servicen är oöverträffad. FX-635 är fantastisk!"

"Bra produkter, bra support och bra resultat för våra patienter!"

Mimi McLaughlin Galanis

"Bra produkter, bra support och bra resultat för våra patienter!"

"Jag har varit en användare av Erchonias produker sedan 2004 och har bara varit nöjd. Den kalla lasern är mirakulös. Supporten har alltid varit underbar. Jag kan inte tänka mig min klinik utan Erchonias produkter.

Mike Jorgensen Kiropraktor

Min EVRL håller mig igång vid 68 års ålder. Den hjälper även mina patienter med alla typer av problem från topp till tå! Speciellt axlar, knän, halsar och ryggar.

Jo Stroud Kiropraktor

Jag köpte mina första två lasrar förra sommaren och älskar resultaten jag har sett efter detta, inte bara på mina patienter men även på mig själv. Mitt senaste inköp är Zerona Z6 och jag ser fram emot att se resultaten.

Danielle Buda Kiropraktor

  Personalen är väldigt trevlig. Lasrarna har hjälpt så många med deras läkning.

  Joan Corr Vårdgivare

   Fördelarna med att köpa en laser

   Erchonia har högkvalitativa produkter, dedikerad och kunnig personal, utmärkt kundservice, fantastiska seminarietalare och fler godkännanden från FDA än alla andra tillverkare av denna typ av laser. Mina resultat har förbättrats kraftigt med hjälp av Erchonias lasersystem.
   Steve Drebber
   "Läkandet jag har upplevt från Erchonias produkter är tydligt!"
   Deb Hirabai
   Kiropraktor