Vitalitet, Smärta, Hälsa, Styrka, Vitalitet
är mitt skäl

Vill du bli starkare och snabbare, öka kroppens prestation, återhämtningsförmåga och läkningsprocess? Eller vill du kanske bara bli kvitt smärta och krämpor?

Oavsett vilka av dessa tillstånd du vill bli av med eller förbättra kan XLR8 vara lösningen för dig. XLR8 laserbehandling är en kliniskt bevisad och godkänd behandlingsform, helt utan smärta och biverkningar som på ett enkelt och smidigt sätt kan reducera smärta och inflammationer, förbättra och effektivisera återhämtning, läkningsprocesser och prestation.

Vill du veta mer?

På XLR8:s informationssida får du mer information oavsett om du är privatperson eller yrkesverksam inom smärta och prestation.

Spela videoklipp

En smärtfri och effektiv behandlingsmetod med XLR8

Allt för många går runt med smärta och krämpor som leder till sämre livskvalitet, välmående och hälsa. Och detta är något som drabbar människor i alla åldrar.

Men XLR8 kan också hjälpa dig som tränar på elitnivå, eller som bara vill maximera din träning, genom att förbättra din återhämtning och prestationsförmåga. Det i sin tur gör att du kan få bättre resultat.

XLR8 laser är en icke-termisk, det vill säga kall, laser som påskyndar en redan naturlig och aktiv process i kroppen. Det är den enda lasermaskinen i världen som är FDA-godkänd för att behandla smärta och inflammationer men också förbättra musklernas återhämtningsförmåga och prestation.

XLR8 är för dig som vill kunna förbättra din livskvalitet och fysiska prestationsförmåga.

Föregående
Nästa

Frågor?

Läs mer på EVRL:s informationssida

Gå vidare till informationssidaN!