Arch Academy

Våra utbildningar och kurser

Varför gå våra kurser?

Våra kurser är anpassade för både privatpersoner och företag. Vi ser kurserna som en investering i dig själv och ditt företag genom att lära dig den senaste forskningen om kroppen, smärtreduktion samt ökad produktivitet.

En minikurs som ger kunskaper om smärta och smärtreduktion, neurologi samt hjärnans betydelse för kroppen. Genom utbildning på webben eller på någon av våra kliniker lär du dig att optimera din kropp. 

För allas säkerhet lägger vi ett fokus på onlinekurser under de rådande omständigheterna med covid-19. Webinaren består av olika kurser och seminarier på webben som finns tillgängliga för dig när du vill. 

Kurser att investera i - för dig och dina kunder

Vi erbjuder utbildningar om hjärnan, prestation och smärtreduktion genom våra kurser för både privatpersoner och företagare. Vi har utbildningar med både praktik och teori.

Utbildningarna innehåller den senaste forskningen för att du ska vara så uppdaterad som möjligt. Våra instruktörer har relevant utbildning, erfarenhet och ett brinnande intresse.

Efter att du har gått någon av våra kurser är målet att du ska kunna förbättra din egen eller någon annans vardag genom bland annat smärtreduktion, neurologi och laser.​

Hur fungerar det?

När du köper en kurs, e-kurs eller instruktionsfilm i vår shop får du ett mail med inloggningsuppgifter till utbildningsplattformen Evercate. ​

När köpet har genomförts finns materialet tillgängligt för dig i sex månader framöver. Skulle du vilja använda materialet efter de sex månaderna kostar materialet 79:-/månaden exklusive moms i sex månader. Det krävs ingen uppsägning efter detta. 

Se FAQ nedan för att se om vi besvarat några av dina frågor.

Kurser för företag

Utöka din verksamhet genom att investera i dig själv och ditt företag. Välkommen till någon av kurser, exempelvis Monday Morning Protocol, en helgkurs i applicerad neurologi och laser. Kursen behandlar vad smärta är, smärtreduktion, neurologi och hjärnans betydelse för kroppen. En bra grund att stå på.

Du kommer bli certifierad som Arch Practitioner. Du har möjlighet att gå kursen hur många gånger du vill, för att säkerställa att du alltid har den senaste vetenskapliga kunskapen.

Kurser för privatpersoner

Investera i dig själv!  Har du funderat på vad smärta betyder och ifall du kan göra något åt det på egen hand? Varför traditionell vård sällan fungerar och ifall kroppens historia har någon betydelse?

Vi anser att det aldrig är för sent att optimera sig själv och sin kropp. Vi har en anpassad utbildning, Bli vardagsstark – optimera din hjärna, för privatpersoner, med fördjupning i orsakerna till smärta. Kursen behandlar vad du kan göra åt smärtan med enkla och kraftfulla övningar, baserad på kursen Monday Morning Protocol, en 22-timmars helgkurs.

Kurspresentationer

Seminarier

Gå någon av våra kurser – på plats på våra kliniker. Du har möjlighet att träffa oss och andra kollegor i branschen för ett effektivt nätverkande och möjlighet att ställa frågor till oss. Du får även chansen att se och testa våra FDA-godkända lasrar.

Webinar

Ifall du inte har möjlighet att ta dig till någon av våra kliniker eller har tid över i vardagen har vi skapat webinar. Kurserna finns tillgängliga för dig online när och var det passar dig. Flexibelt, bara för dig!

Instruktörer

Kliniker

Arch Clinic Falun - Huvudklinik

I Falun finns vår huvvudklinik. Här finns både Arch Specialist och Arch Practitioner. Tidsbokning sker via bokningssidan nedan. 

Öppettider:
Måndag-fredag 08.00-16.00 enligt bokad tid. 

Adress: 
Kopparvägen 28
791 41
Falun

Kontakt
info@vardagsstark.nu
www.vardagsstark.nu

Arch Clinic Stockholm - Showroom

I Stockholm finns vårt showroom. Det går även att boka en tid för behandling via länken nedan.

Öppettider:
Tisdag och onsdag 10.00-15.00 enligt bokad tid.

Kontakt:
info@humanrecharge.com

Har du några funderingar?

Behöver du hjälp att veta vilken utbildning som passar dig eller din verksamhet? Vi berättar gärna mer om vår verksamhet och våra kurser. Har du några frågor – tveka inte att ställa dem i formuläret nedan!

Vi tycker att det är viktigt att du hittar rätt utbildning för dig. Flera av våra utbildningar är skapade för att du ska kunna använda din kunskap direkt efter genomförd utbildning. Vi har även erfarna instruktörer som brinner för att lära dig den senaste forskningen