Archmethod

Kan cellulär aktivering vara lösningen på de fysiska och psykiska sjukdomar som finns i våra moderna liv? Kan det även vara ett hjälpmedel för de med funktionsvariationer?
-Vi tror det! Med Archmethod® kan vi behandla och underlätta Alzheimers, Parkinson, autism, depression, fetma, smärta och mycket mer.

Din smärtupplevelse

Alla har någon gång upplevt mental eller fysisk smärta. Denna smärta har troligtvis hindrat dig från att prestera det du vill. Kanske har du magproblem såsom IBS eller Crohns? Värk i ländrygg, nacke eller axlar? Upplever du stress eller depression?

Hur fungerar Archmethod?®

Applicerad neurologi

Applicerad neurologi används för att öka kvaliteten på din hjärnas inmatning. Detta kan bestå av din syn, ditt balanssinne, rörlighet och dina sinnesintryck.

Cellulär aktivitet

Vi aktiverar cellerna i din kropp. Den senaste forskningen visar på att mitokondrierna i dina celler är grundläggande för ditt välmående och din prestanda. När din kropp gör sig illa skadas även mitokondrierna, vilket saktar ner kroppens naturliga läkningsprocess. Vi förändrar denna process genom att använda FDA-godkänd lågenergilaser.

Kroppsarkitektur

Kroppsarkitekturen motarbetar gravitationen. På grund av vår stillasittande livsstil komprimeras kroppen. Vi lär dig hur du använder dig av gravitationen för att skapa en motvikt mot en stillasittande och inaktiv livsstil. För ett snabbare och mer hållbart resultat används maskinen Percussor på dina bindvävshinnor för att höja kvaliteten på hjärnans inmatning.

Kroppsinsikt

Vi ger dig kunskap och tekniker som kommer förändra ditt liv. Hur du och din kropp hanterar smärta, prestanda, stress och beteende kommer förändras. Du behöver inte ens vara motiverad, Archmethod® fungerar ändå.

Vi tror på vårt motto - from healthcare to self care

Human Re:charge