Familj

Korttidshyra

Testa lasrar hemma i lugn och ro. Nu kan du korttidshyra en maskin – enkelt och smidigt. ​

Användning av våra maskiner

Alla våra maskiner är lättanvända. Vi rekommenderar modellerna XLR8 och EVRL för hemmabruk.

"Bli vardagsstark – optimera din hjärna"

Visste du att du som privatperson kan gå en av våra utbildningar? Kursen finns tillgänglig både på klinik och online.

Betyder dina nära och kära allt för dig?

Isåfall vill du säkert göra allt för att de ska må bra! Många söker idag snabbare och mer modern hjälp för att kunna klara av vardagen. Som anhörig kanske du behöver dra ett tungt lass för både dina äldre och yngre anhöriga och känner dig därför ansvarig för deras mående.

Med våra maskiner för ljusbehandling av både kropp, hjärna och nervsystem, kan du enkelt stötta kroppens egen förmåga till självläkning. Du kan även justera signalsubstanserna såsom serotonin och dopamin för ökad koncentrationsförmåga och hjälp vid olika typer av neuropsykiatriska besvär.

För att underlätta erbjuder vi hyra av våra maskiner, för dig som vill testa dem hemma i lugn och ro. Ett ytterligare sätt att förenkla vardagen för både dig och dina anhöriga. 

Ifall du är nöjd kan självklart även privatpersoner köpa en maskin för hemmabruk, med samma effekt som de som används på kliniker. Du behöver inte vara utbildad läkare för att använda maskinen, eftersom det ej finns några bieffekter av användandet. Du kan enkelt följa våra anvisningar för användandet av maskinen.

Vi rekommenderar att du som privatperson går en kurs för att lära dig hantera maskinen på bästa sätt och få de bästa förutsättningarna med den.