Klinik

Franchise

Vi vill ständigt utöka vår verksamhet och letar alltid efter rätt franchisetagare. Vill du bli återförsäljare eller utbildare som en del av oss?

Våra lasrar finns i modeller som passar både människor och djur. De finns även tillgängliga för hyra om du vill testa produkterna innan  köp.

Läs mer om forskningen bakom Archmethod®. Hur kan Archmethod vara en ersättning till traditionella mediciner och behandlingar?

Arbetar du med människor?

Isåfall är du säkert lika imponerad av människokroppen som vi på Human Re:charge. Oavsett din yrkesbakgrund kan vi erbjuda dig både kunskap och ny teknik.

Vill du bli en del av våra franchisetagare och driva egen Arch Clinic? Vill du bli instruktör och lära andra om vår metod Archmethod®? Eller vill du implementera ny och modern teknik i din befintliga verksamhet? Läs mer om vår franchise här.

Under kategorin Produkter hittar du alla våra lasrar för användning på både människor och djur. Lasrarna finns för både uthyrning och köp. Där hittar du även våra biomekaniska verktyg, laserstativ samt mobilstrålskydd. Allt för att din klinik ska bli så modern som möjligt.

Vi har även kurser, e-utbildningar och informationsfilmer för dig som äger en klinik eller vill bli en del av vår franchise.