- Världens mest avancerade laser för fettreduktion

PL Touch arbetar med rött laserljus inom det synliga spektrat med 635nm och är en lågenergilaser som aktiverar cellernas ATP. Maskinen behandlar smärtområden, bland annat kronisk nack- och axelsmärta.

PL Touch går att anpassa till din verksamhet och är dessutom batteridriven och byggd i flygplansaluminium.

Fördelar med PL Touch:

– Lättanvänd med touchscreen
– Användarvänligt grafiskt gränssnitt
– 2 stycken huvuden
– 4 stycken linjära laserdioder

 

Lätthanterlig laser

PL Touch har fyra patenterade linjegenererade lasrar som är inbyggda och gör det möjligt att behandla två områden samtidigt. Med användardefinierbara protokoll och ett snabbt programläge är den här handhållna maskinen lätt och otroligt intuitiv att använda. Upplev friheten i denna nya otroliga teknik som hjälper dig att erbjuda dina patienter snabb återhämtning.

skillnaden

-att krympa vs. eliminera fettceller

Eliminera fettceller


De flesta av oss ser troligtvis fettceller som fienden som samlar på sig volym som sedan blir kärlekshandtag eller bilringar. Fett som helt enkelt gör att vi känner oss äldre och får sämre självbild. På grund av detta vänder sig många till metoder som fokuserar på att eliminera fettceller såsom fettsugning eller fettfrysningsmetoder. Ny forskning visar dock på att sådana metoder i slutändan både är ineffektivt och kontraproduktivt.

Ifall du letar efter punktbehandlingar borde du vara medveten om att dessa metoder, som eliminerar fettceller, bara innebär en tillfällig utseendeskillnad. Statistik visar att fettceller inom ett år regenererar och blir större på nya platser på kroppen, såsom armar eller rygg, för att kompensera för de fettcellerna som eliminerades. Efter detta kommer fettet även att regenereras på platserna där det eliminerades från början. Fettceller regenereras ifall de elimineras, och därför kan Emerald istället vara lösningen!

Krympa fettceller


Emerald möjliggör fettceller att frigöra deras fettinnehåll som sedan försvinner genom kroppens lymfsystem. Fettcellerna blir efter detta hälsosamma och sänder rätt meddelanden till hjärnan, vilket gör att resten av dina fettceller agerar på samma sätt. Du behöver helt enkelt dina fettceller för att de ska kunna kommunicera rätt meddelanden till hjärnan. Detta förändrar allt!

Hur?

Produkten

 

Vad?

Användningsområden

 

Klinisk evidens

Vill du veta mer?