Biohacking, en ny trend inom Destination Hotell

Som första Destinations Hotell i Sverige har Hotell Tylösand utvecklat sin SPA verksamheten att innefatta "Biohacking", trenden som utvecklats från DIY Bio till det som idag är Biohacking, att med olika metoder optimera den cellulära hälsan, öka performance och därigenom uppnå bättre hälsa och utförande av exempelvis idrottslig eller mental prestation.

Som första Destinations Hotell i Sverige har Hotell Tylösand utvecklat SPA verksamheten att innefatta “Biohacking”, trenden som utvecklats från DIY Bio till det som idag är Biohacking, att med olika metoder optimera den cellulära hälsan, öka performance och därigenom uppnå bättre hälsa och utförande av exempelvis idrottslig eller mental prestation. Är detta framtiden?

Vi är övertygade om att detta är framtiden!

Som leverantörer av Erchonias teknologi, de lasrar som via elektromagnetisk energitransfer är en av hörnpelarna i satsningen på Hotell Tylösand, är vi givetvis färgade av vår verksamhet, men samtidigt har vi friheten att välja den teknologi som vi testat ut och som fungerar in i vårat koncept runt Applicerad neurologi.

De senaste 10 årens forskning på områden så som mitokondriell energi påvisar med all tydlighet att just elektromagnetisk energi är en nyckel inom områden såsom smärta, mental performance, fysiskt utförande och välmående, till och med fett reduktion är beroende av detta då kroppens naturliga processer drivs av bioelektrisk spänning. Här finns runt 7000 rapporter på PubMed att fördjupa sig i, och Erchonia har specifikt dessutom 18st sk. FDA 510K som är kliniska evidens av “Golden Standards”.

Idrotts-lag har redan hittat till Tylösand, vi har sett bla. Halmstad BK, Ängelholms FF, och där kan man förvänta sig snabbare läkning av skador, förebyggande av skador men även ökad prestation. Artikel i Sports World Magazine angående prestationsökning på fotbollsspelare, en dubbel blind placebo studie.

Då tänker du säkert, vad har detta med mig att göra, som inte är topp presterande idrottare? 

Givetvis allt… Prestations ökningen innebär en ökad funktion på ditt immunförsvar, ökad syresättning, minskad oxidativ stress och en minskning på flera markörer som indikerar tex. inflammation. Du blir starkare och mår bättre helt enkelt. Detta är Biohacking, Neurohacking, Brainhacking, eller som vi kallar det Human Recharge, och detta är framtiden. 

Vi är mycket glada att blivit utvalda att få leverera vår teknologi och vårt kunnande till Hotell Tylösand, och där vi är otroligt stolta över hur deras fantastiska personal tagit till sig kunskapen runt detta och utvecklats till en del av vår familj inom Human Recharge.