Erchonia EVRL och hudvård nu i Stockholm

Med FDA och kliniska evidens för behandling av ACNE har MJ Studio på Upplandsgatan 74 valt att ta in Erchonia EVRL för behandling av aktiv ACNE. Andra hudproblem som effektivt behandlas är Rosasea, excem och ärrvävnad.

Med ett antal FDA godkännanden, kliniskforskning och över 20 år som ledande inom lågenergi laser är amerikanska Erchonia LTD en faktor globalt. Närvaro i över 50 länder, och forskning inom såväl sårvård som Alzheimer och Autism, är vi glada att vi kommit in även på hudvård via MJ Studio i Stockholm, Sverige. 

Erchonia är idag välrepresenterat inom den medicinska fotvården i Sverige via nästan 40 kliniker, där diabetes fötter, svåra sår, cirkulations problematik och nagelsvamp behandlas effektivt. Vi ser även ett intresse från privata vårdcentraler gällande Erchonias teknologi. 

Inom hälsa och beauty är det främst Akademikliniken, Mybeautyclinic Sweden samt några ytterligare kliniker som tagit in Verju lasern för icke invasiv fett reduktion (www.verju.com) (www.myzerona.com)

Nästa stora genombrott sker just nu inom NPF, där det visat sig från forskningen i USA att LLLT i rätt våglängd, rätt hertz, kan ha en stor påverkan på hjärntrötthet, autism mfl. 

(https://www.erchonia.com/erchonia-submits-data-to-us-fda-to-support-low-level-laser-510k-market-clearance-for-autism/) 

Vill du veta mer om oss, gå någon av våra utbildningar, kontakta oss på info@aosc.se eller ring vxl på +4687733399 Nästa utbildnings tillfälle är i Varberg den 23-25e maj.