Hammarby är först på bollen…

Sedan ett år tillbaka har ett antal av Hammarby Fotbolls spelare frekvent gått hos Fotia i Alvik eller MJ Studio på Upplandsgatan för att behandla sina fötter. Med Lunula lasern ökar blodtillförseln i fötterna, sår läker ut, liktornar och blånaglar hanteras och smärta försvinner... Det är ingen tillfällighet att Erchonia är världsledande på lågenergi laser, och att de har ett flertal FDA.

Sedan ett år tillbaka har ett antal av Hammarby Fotbolls spelare frekvent gått hos Fotia i Alvik eller MJ Studio på Upplandsgatan för att behandla sina fötter. Med Lunula lasern ökar blodtillförseln i fötterna, sår läker ut, liktornar och blånaglar hanteras och smärta försvinner… Det är ingen tillfällighet att Erchonia är världsledande på lågenergi laser, och att de har ett flertal FDA.

På kliniken utförs medicinsk fotvård, och det finns Erchonia PL Touch laser och Lunula laser. Klienterna har sedan ett par år haft tillgång till denna utrustning, och resultaten är mycket bra. 

Hammarby Fotboll var först av elit-föreningarna att förstå värdet av detta, och har kontinuerligt besökt Lunula kliniker. 

Nu väntar vi på att övriga klubbar i stan skall förstå vikten av att hålla arbetsverktygen i skick.