Nagelsvamp (Onychomycosis)

Visste du att över 10% av befolkningen beräknas ha nagelsvamp. Att det idag på apotek och inom sjukvården inte finns någon riktigt effektiv behandlingsmetod? Det finns idag närmare 30st kliniker i Sverige som investerat i Lunula lasern, världens enda lågenergi laser som kliniskt bevisat kan fixa din Onychomycosis. Den har FDA (510k) sedan 2012 på behandling av nagelsvamp.

Att leva med nagelsvamp är för vissa ett stort problem, medans andra inte bryr sig. Vi vet att det är många som givit upp då medicinen som erbjuds ger för mycket biverkningar, och krämer och oljor inte är effektiva. Testa Lunula lasern, världens enda FDA godkända behandling av Onychomycosis, kliniskt bevisad effektivitet. Det finns sedan ett år tillbaka nära 30 kliniker runt om i Sverige som erbjuder denna behandlings metod. 

Vad som ibland glöms bort, då fokus lätt hamnar på just nagelsvamp, är att detta är en behandling som är enormt effektiv på artros, reumatiska fötter/händer, och passar diabetes fötter synnerligen bra då det förutom att höja blodgenomströmningen även är extremt effektivt på sårläkning via det violetta (antimikroba) ljuset på 405 nm. 

Så gör dina fötter en tjänst, sök upp din närmsta klinik med Lunula laser, oavsett om du har artros, reumatisk värk, nagelsvamp eller diabetes. 

För mer information maila till info@lunula.se