Nu lanserar vi Zerona Z6!

Zerona Z6 är den komerciella succen inom non invasive fettreduktion från världsledande Erchonia lasers, USA. Teknologien är FDA godkänd, väldokumenterad och bevisat effektiv (se bifogade länkar), helt utan biverkningar. Zerona LLLT lämpar sig utmärkt till Kiropraktor kliniken, Naprapat kliniken, Gym med bemanning, Medispa och rena SPA anläggningar.

För kunderna erbjuds en möjlighet att snabbare komma igång med sin träning, uppnå resultat, hitta motivationen. Det gäller allt från den överviktiga som försöker men aldrig kommer vidare, till atleten som behöver det där sista. Kliniken, gymmet, SPA anläggningen får en utmärkt möjlighet att särskilja sig på marknaden med den främsta forskningen, tekniken inom non invasive fettreduktion, som komplement till träningsprogram och livsstilsförändring, allt på ett hälsosamt och effektivt sätt. FDA protokollet över 6 veckor, 6 behandlingar ger 12,4 cm minskning över 5 mätpunkter. Behandlingen är beröringsfri och resurssnål, påminner om solarium i utförande.

Zerona Z6 skadar inte fettcellen, apoptosis. Det som sker är en igångsättning av den naturliga processen i fettcellerna. Kliniken leasar utrustningen och äger efter utgången tid densamma. 

För mer info eller offert, mail: info@aosc.se Tele.+4687733399