Lasrar för ditt företag

Under sidan Produkter finns alla våra lasrar, biomekaniska verktyg och tillbehör. Om du önskar att vi hittar rätt laser för dig och dina medarbetare, kontakta oss gärna!

 Vi kan garantera att vi har lasrar som passar både dig och din personal.

Är din personal det viktigaste du har?
 

Idag talas det mycket om effektivitet, företagsvård och att ha roligt på jobbet. Hur detta ska genomföras är däremot inte lika omtalat.

Vi kan hjälpa dig som företagare! Vi föreslår att du tar hand om dig själv först, för att sedan ha energi nog att ta hand om din personal.

Om du vill höja dina prestationer på både arbetet och fritiden kan vi hjälpa dig! Vi är bäst på att höja prestationer på individnivå eftersom vi inte tror på att applicera generella behandlingar på unika individer. Du som individ är unik, och bör därför behandlas utefter det för att öka din prestation.

Archmethod®
 
På våra Archclinics möter klienter våra utbildade terapeuter dagligen. På våra kliniker får de ta del av Archmethod®.

Archmethod® består av våra maskiner, neurologiska övningar samt kunskap om smärtreduktion – allt med bestående resultat.

Archmethod® startades initialt för elitidrottare och högpresterande företagare. Vi vill därför öka din prestation genom pre-hab, inte rehab.

Vi fokuserar först på dig som företagsledare, för att sedan fokusera på din personal.

Vad kan vi göra för dig?

Kurser för ditt företag

Vi på Human Re:charge har kurser för både privatpersoner och företag. Vi ser kurserna som en investering i dig och din personal, för att lära dig mer om kroppen, smärtreduktion och prestation.

Vi ser våra kurser som en investering i dig själv och i din personal.

Vad tycker våra kunder om oss?

Du

Vi tror på att du som företagsledare tar hand om dig själv först, för att sedan ta hand om din personal.

Laserbox

Vår vision är att laser ska vara lika självklart som första hjälpen, som en slags laserbox. Den ska finnas tillgänglig för personal och företagsledning på arbetsplatsen.

Archmethod®

Lär dig mer om hur vår metod Archmethod fungerar och hur vi kan öka prestandan i ditt företag.