Kundomdömen

Jonas

"Jättebra! Min axel fungerar fantastiskt, bättre än den gjort de senaste tre-fyra åren. Smärtan är borta."

Kände förbättrade resultat av smärta efter första behandlingen. Efter tredje behandlingen är smärtan borta, känner ett inre lugn och mitt huvud känns rensat från traumatiska upplevelser. Kan varmt rekommendera till dig med fibromyalgi, artros, reumatism och andra åkommor.

Eva Zahawi Fahlborg

"Kände förbättrade resultat av smärta efter första behandlingen. Efter tredje behandlingen är smärtan borta, känner ett inre lugn och mitt huvud känns rensat från traumatiska upplevelser. Kan varmt rekommendera till dig med fibromyalgi, artros, reumatism och andra åkommor."

Jag har fått ta del av den här behandlingsmetoden med gott resultat på mina reumatiska smärtor! Dessutom så har jag i höst inte drabbats av den höstdepression som jag i 25-30 år fått varje höst, värre för varje år!

Mats Lilja Pensionär

Efter 12 veckor med hjälp från Arch Clinic Sala är det jättestor skillnad. Jag har absolut inga problem att gå längre och kan till och med springa. Jag är verkligen nöjd!

Mia Patient

Jag har haft väldigt mycket smärta som bottnar sig i en tidigare bilolycka, utmattning, depression med mera. Efter några laserbehandlingar hos Arch Clinic Sala är jag nu smärtfri i nacken vilket jag inte varit på flera år.

Annica Patient

  "Bästa behandlingen man kan få!"

  Emil Bjurling Patient

   Fördelarna med laserbehandling

   Märker sådan skillnad på min hy. Helt galet!
   Alexandra Johansson
   "Efter min första behandling av mitt knä har jag sprungit två gånger i veckan, gått ner över tio kilo och har fortfarande inte ont i knät."
   Ralf
   Patient