Köp Verjú

Är du intresserad av att köpa Verjú? Klicka på knappen nedan för att komma till vår webbshop.

Har du frågor om Verjú eller hur du går till väga för att köpa Verjú? Klicka nedan för att komma till vår kontaktsida.

Känner du någon som är i behov av en laser såsom Verjú? Tipsa dem!

-Det nya gröna diodsystemet

Genom introduktionen av den gröna lasern Verjú kan vi erbjuda kortare behandlingar med ett bättre resultat. Genom att byta ut lasern i Verjú, från den röda mot den gröna (532nm våglängd), kan vi effektivt erbjuda en icke-invasiv behandling för kroppskonturering och en bevisat omfattande behandling för uppkomsten av celluliter.

Verjús fördelar för din klinik innefattar:

  • Inga skador av fettcellerna
  • Kortare behandlingstider
  • Mer effektiva resultat
  • Smärtfria behandlingar

Säkraste och mest undersökta lågenergilasern i världen

Jag använder Verjú som ett komplement till intragastrisk ballong eller operation för överviktiga patienter, som en del av ett program. Ibland använder jag endast Verjú tillsammans med dietrestriktioner. Jag upplever att det ger mina patienter en komplett behandling.

Dr. Aderlardo Caballero Diaz, Instituto de Obesidad, Madrid, Spanien

Erchonia förändrade medicinska kretsar när de upptäckte 635nm:s påverkan på fettceller. Utifrån denna utgångspunkt undersökte Erchonia fler sätt att påverka kroppens adipocyter och kringliggande vävnad, vilket resulterade i Verjú. 

Verjú stöds av gedigen historisk och klinisk bevisning, som försäkrar att dina patienter kommer genomgå en beprövad icke-invasiv kroppskonturering och cellulitbehandling som är fri från smärta, biverkningar och vilotid.

Verjú skapade historia genom att bli den första FDA-godkända icke-invasiva behandlingen för minskning av omkrets. Detta resulterade i en ny FDA-kategori; OLI-Fat Reduction Laser.