- Bästa fettminskningsresultatet på marknaden

Zerona är en icke-invasiv laser som används för att rikta in sig på problematiska områden där fett ofta lagras. Den här maskinen kan användas för att ta bort fett från midjan, låren, höfterna, armarna, nacken, anklarna, bröstet och ryggen.

Zerona använder kall laserbehandling, även kallad lågenergilaser, för att emulgera fettvävnad. Denna kalla laserteknik använder låga nivåer av ljus som inte värmer upp kroppens vävnad.

Zerona Z6:s fördelar:

– FDA-godkänd
– Tillsynsfria behandlingar
– Ingen kirurgi krävs
– Inga biverkningar eller bieffekter
– Mycket säkert
– Flexibel och justerbar
– Touchscreen

Skulptera kroppen utan kirurgi

Maskinen tillåter ett nytt tillvägagångssätt för kroppsformande och är byggd för att skulptera kroppen utan kirurgi. Till skillnad från andra procedurer tillåter Zerona-Z6 klienten att fortsätta sin dagliga verksamhet utan avbrott för operation, smärta eller sår. Under behandlingen ligger kunden på ett bekvämt bord 30 minuter på vardera sida medan de sex lasrarna appliceras på målområdena samtidigt.

skillnaden

-att krympa vs. eliminera fettceller

Eliminera fettceller


De flesta av oss ser troligtvis fettceller som fienden som samlar på sig volym som sedan blir kärlekshandtag eller bilringar. Fett som helt enkelt gör att vi känner oss äldre och får sämre självbild. På grund av detta vänder sig många till metoder som fokuserar på att eliminera fettceller såsom fettsugning eller fettfrysningsmetoder. Ny forskning visar dock på att sådana metoder i slutändan både är ineffektivt och kontraproduktivt.

Ifall du letar efter punktbehandlingar borde du vara medveten om att dessa metoder, som eliminerar fettceller, bara innebär en tillfällig utseendeskillnad. Statistik visar att fettceller inom ett år regenererar och blir större på nya platser på kroppen, såsom armar eller rygg, för att kompensera för de fettcellerna som eliminerades. Efter detta kommer fettet även att regenereras på platserna där det eliminerades från början. Fettceller regenereras ifall de elimineras, och därför kan Zerona istället vara lösningen!

 

Krympa fettceller


Zerona möjliggör fettceller att frigöra deras fettinnehåll som sedan försvinner genom kroppens lymfsystem. Fettcellerna blir efter detta hälsosamma och sänder rätt meddelanden till hjärnan, vilket gör att resten av dina fettceller agerar på samma sätt. Du behöver helt enkelt dina fettceller för att de ska kunna kommunicera rätt meddelanden till hjärnan. Detta förändrar allt!

Hur?
Vad?
Klinisk evidens

Vill du veta mer?

Vill du köpa eller leasa zerona?

köp

Zerona Z6 erbjuder en kliniskt bevisad metod som hjälper kroppen att tömma sina fettceller utan att skada dem eller rubba kroppens naturliga balans. Zerona får dem tillbaka till funktion. 

Ifall du är intresserad av att uppleva Zerona finns den att köpa i vår webbshop. 

LEASING

Erchonia har 18 års erfarenhet av FDA-godkänd kliniska data
som visar på effekten av denna sammanhängande, kollimerade, enkelriktade och monokromatiska laser.

Vi har skapat möjligheten att leasa Zerona, vecka för vecka eller upp till fem år!

Spela videoklipp

Resultat

Ingen smärta, ingen vilotid, ingen invasiv behandling och fantastiska resultat. Jag kan göra den här behandlingen på min lunch eller på en dag när jag vill ha en timme för mig själv och slappna av. Jag har gått igenom två behandlingar och har tappat över 45 cm. Jag har även märkt att min hud är fastare och lenare. Jag älskar Zerona Z6!

BreAnn Valenzuela

Fantastiska resultat i en smärtfri och bekväm miljö. Inga nålar, knivar eller mediciner. Endast naturligt tilltagen fettminskning. Rekommenderar denna teknik helhjärtat.

Michael Powell

Du känner bokstavligen ingenting. Du kan slappna av för en stund och uppleva fördelarna av en smalare midja.

Kimberley Disney

Ifall du är en upptagen person är detta definitivt behandlingen för dig. Jag kan inte föreställa mig hur det inte skulle kunna passa någon eftersom det är enkelt och fungerar.

Kadie Bovin